Eu zic ca nu merita incercarea. Deja e foarte complicat procesul de a da pe cineva afara, deci daca ai fost abordata, decizia este finala, cel mai probabil.
Mai stai pana pe 18, timp în care îți faci treaba cât poți tu de bine.
Între timp cauți alt job.
Nu ii rogi nimic, nu este cazul.
Tu le arăți pana la final ca ești om cu intenții bune si atât.
Cauta alt job si încearcă sa ramai cu ce ai învățat din experiența aceasta.
Mult succes,
Dar merita sa mai stau sa muncesc pana pe 18 dacă ei nu ma mai vor?
Daca nu ai posibilitatea sa te angajezi imediat si ai nevoie de bani atunci ramai si in perioada de preaviz, ai numai de castigat si in aceadsta perioada poti sa cauti alt loc de munca.
Au luat decizia, nu se mai razgandeste nimeni. Nu iti irosi resursele si sperantele in directia aia.
Ramai si cauta-ti alt job. Fa un curs, ia o ceertificare ceva sa te ajute mai departe.
Cat despre lipsa ta de experienta, ei stiau foarte bine asta cand te-au angajat.
Cineva nu te place acolo, asta e. Treci mai departe.
Au spus ca nu am cunoștințe dar puteam sa le învăț cu timpul. Iar legat de cineva nu ma place acolo nu cred ca e adevărat
Stai in preaviz, tai frunze la câini, iei salariu și în paralel îți cauți alt loc de muncă.
La angajare ti-au dat un interviu tehnic, un test ceva prin care sa-ti testeze cunostintele?
Adica ei te-au angajat si pe urma au constatat ca nu ai cunostintele? E foarte dubios.
Nu mi au dat interviu au zis ca se așteptau sa am
De ce nu-ti dai silinta sa iti termini munca in timpul specificat?
Cu siguranta se pot face acele lucruri in timpul specificat de ei, fiindca sunt deja testate acele munci si se stie deja cat timp se poate acorda fiecarui elemnet din job.
Mai asa orgoliul, ca nu tine de foame si nu ajuta la nimic in viata, ia de invata, ajusteaza-ti comportamentul si da-ti interesul sa demonstrezi ca si tu poti face acele joburi in timp real, asa cum au facut ceilalti dinaintea ta.
Dr coleg face aceeași treaba ca mine și ia salr dublu cat mine iar eu fac dublu ca ea la sarcini și am salariu mic