Salut!
Sincer. Cu răbdare. Până găsești un loc în care nu se cere experiență, eventual prin concurs. Evident că majoritatea locurilor sunt pe perioada determinata.
Eu, personal, am reușit în vreo 10 luni din momentul in care am terminat facultatea.
Asta e o întrebare mai mult pentru domnul @suntserios cu care m-am contrat acum cateva zile pe tema asta. Conform spuselor lui tu esti de vina, nu e vina facultăți ca nu ai loc de munca!
Acum sa termin cu prostiile, esti dispusă să lucrezi in strainatate?
In cazul meu, chiar am avut facultate cu un astfel de program. Vorbim de Carol Davila din Buciresti, unde nu stai degeaba. Iar in sesiuni, crede-ma, nu poti sa faci absolut nimic. Mi am facut practica pe timpul verii si cand s-a putut in timpul anului. Nu mai spun ca am prins jumatate de facultate cu pandemia. E simplu de zis pentru tine
Momentan nu. Am deja ceva in plan, dar pana una alta, as vrea un job aici
Nașpa atunci. Eu am terminat cu mult înainte de pandemie, dar am o cunostinta care a făcut postliceala în pandemie și nu i s-a dat voie sa facă practica în spital și a aplicat pentru voluntariat.
Pai despre asta vorbesc. Nu toata lumea a avut acelasi noroc. Am reusit sa fac practica abia dupa ce s au calmat lucrurile, in ultima vara a anilor de studiu
Ma intereseaza clinicile private. Nu cred ca e cazul acolo de spaga
anonimaaa1206 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
hanulex întreabă: