Decat sa-ti pierzi degeaba anii si banii, mai bine invata o meserie buna, care-ti place si care-ti aduce bani si satisfactie profesionala!
Daca-ti permiti din punct de vedere financiar, ramai pana la sesiunea de admiteri 2019 la facultati---mintea ta va fi mai "antrenata"pentru urmatorul efort intelectual.
Daca nu iti place si nu te vezi facand asta in viitor, eu zic ca nu are rost sa pierzi timp si bani. Eu m-as retrage si m-as pregati pentru admiterea de la anul la facultatea pe care o doresc.
Mai toti sunt speriati si cred ca au facut o greseala in primul an. Daca chiar nu iti place si nu se prinde nimic de tine pana la sfarsitul semestrului, lasa-te. De ce te-ai dus acolo, in primul rand?
Ramai si trage tare sa n ai nicio rest. Te poti transfera la final de sem 1 daca nu ai nicio restanta
Normal ca mai bine sa te lasi. Nu are rost sa pierzi atata timp din viata doar ca dupa sa iti iei o slujba stresanta, la care te duci cu sila dintr-un domeniu care nu iti place. Chestia cu facultatile acum e ca toata lumea se duce la facultate inainte sa se gandeasca macar ce vor sa faca, ca na, daca merge vecinu, merge varu' trebuie sa mergi si tu.
anonim_4396 întreabă: