| Bibyyyyyyy89 a întrebat:

Buna.Am terminat in 2012 relatii internationale si studii europene.Bineinteles ca a fost o alegere foarte proasta.M-am lasat influentata de tata
Nu prea am stiut ce vreau sa fac in viata.Imi placea doar limba romana si engleza.Profesor nu prea era pe lista mea
Sincer, ma simteam o impostoare.Nu simt ca m-a pregatit pentru posturile alea pompoase.M-am concentrat pe examene si am amanat licenta.
Bun.Am avut diverse pasiuni.De ultima m-am cam tinut.Dar statul nu e prea milos cu firmele micilaughing
Acum stau si ma gandesc de vreun an ce sa fac.
Ma gandeam sa dau licenta.Pot face vreun masterat sau modulul psihopedagogic sa predau ceva din specializarea asta?
Multumesc pentru ajutor

7 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pare pregatirea ideala pentru o cariera politica

| Violleta2022 a răspuns:

Intai ia-ti licenta si mai vezi dupa aceea, ca facultatea fara licenta este inutila.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca tu pana la varsta asta nu ti-ai dat seama ce vrei sa faci e cam greu sa ne dam noi seama.

| Bibyyyyyyy89 explică (pentru suntserios):

Multumesc.Sunt constienta
Voiam doar sa vad daca pot preda vreo materie prin gimnazial sau liceu...
Cariera politica nu imi doresc

| Whitte a răspuns:

Ia-ti licenta. Ca altfel, arunci anii de facultate la gunoi.
Intre timp ai sa te mai gandesti. Sa te gandesti un an ce sa faci, e cam mult. Se pare ca nu-ti place nimic.

| Whitte a răspuns (pentru Whitte):

Stai, ca tu te gandesti de 12 ani, nu de unul. Ai terminat in 2012. Ce ai facut in toti anii astia? Ai stat pe banii printilor?

| Bibyyyyyyy89 explică (pentru Whitte):

Nuu.Doamne fereste.Am 35 ani si un copil laughing
Am avut un pfa.Dar taxele ne-a nimicit