Pana acum ai facut un liceu usurel, numai sport si vrei sa urmezi o postliceala unde trebuie sa fi stiut deja chimie? La postliceala, mananci chimie pe paine.
Pai problema e ca vocațional nu se concentrează pe învățat ci mai mult pe sport deci ai putea avea probleme la facultate sau chiar sa nu intri
Cel mai potrivit pentru tine e sa o "stergi" la postliceala
Acest profil de farmacist, de fapt, nu e de farmacist. E asistent de farmacie. Sunt calificari diferite, respectiv responsabilitati diferite (si salarii diferite). Daca vrei farmacist, faci facultatea de 5 ani (are si Carol Davila).
Gasesti la final curricula pe toti cei 3 ani:
https://www.scoalacdavila.ro/......itere-2021
In teorie, sunt materii greute si trebuie sa stii ceva chimie (desi depinde daca te iau de la 0 sau au asteptari). In practica, depinde cat de seriosi si stricti sunt profesorii. Orice materie se poate invata, mai greu sau mai usor, dar important e sa intelegi si sa poti sa faci conexiuni ulterior (de trecut, toata lumea trece mai devreme sau mai tarziu). Cum se face educatia la postliceala Davila, nu stiu. Faptul ca te accepta si fara bac luat nu-mi inspira incredere, dar nu pot sa ma dau cu parerea asupra calitatii atata timp cat n-am calcat pe-acolo.
Presupun ca la orice facultate este de învățat. Și orice materie grea sau ușoară trebuie învățată.
Dacă te pasionează să fii farmacist fă o școală în această direcție. Nu pot da detalii mai multe.
___Enzo întreabă: