anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna)Anul acesta absolvesc liceul de 9 klase si respectiv mama doreshte sa ma trimita la invatsat in Romania ce profesie as putea alege pentru un viitor mai bun pn mine))sunt foarte confuza ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Bagate la drept si de acolo continui mai departe pana obti titularizarea de magistrat asa castigi bani buni si ai parte de o groaza de spagi.

3 răspunsuri:
| AnGhElO4K a răspuns:

Mdea posibil asa sh voi face caci chiar imi place acest domeniu ))))mama mi-a spus s fac alegerea intre medicina sh drept cred ca voi alege s merg mai departe la drept caci la medicina e ft mo0lt de invatsat ...mesc mult ajutor(K)(K)

| rebe09 a răspuns (pentru mgtow):

Te invit pe tine sa termini dreptul, sa obtii o titularizare de magistrat si sa castigi bani buni. Felul in care ai pus problema este absolut ireal. De parca poti sa termini dreptul oricum (la stat) ca sa nu mai spun ca in magistratura atat de greu incat te sperii. Nu poti sa faci ceea ce tocmai ai descris in 2 sec si 3 miscari.

In plus ii dai fetei sperante false, ea nu a absolvit nici liceul si crezi ca va termina dreptul?

| mgtow a răspuns (pentru rebe09):

Hai lasa-ma pe mine cu invitatul si sperantele false. In 2 - 3 miscari fac multe si nu am nevoie sa imi dai tu povata la ceea ce zic, daca fata vrea sa faca ceva in viitor e treaba ei, e bine sa dai un sfat sa ajuti omul cand nu stie ce vrea sa faca si mai ales nu inteleg de ce iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala.