De ce vrei job part time daca ai de gînd sa renunti la facultate? Oricum programator IT fara facultate nu stiu daca gasesti si part time, orienteaza te spre altceva unde nu este nevoie de facultate, ai deja liceul cauta ti pe la firme care angajeaza secretare daca spui ca sti bine engleza si acolo poate te va accepta fara facultate dar nu vei avea program part time ci program normal 8 ore
Sunt la postliceală, nu la facultate. Și mă pot angaja că secretara, doar cu liceul?
Da poti dar trebuie sa arati foarte bine ei cauta fete cu aspect fizic placut, si poti gasi job de secretară pe olx, firmele pun anunturi pe olx pentru angjare. Succes
Programator cam greu sa intri in piine de la inceput, insa pe partea de testare o poti luadin loc repejor. Nu mai exista carte de munca, si poti declara bine-mersi toti banii cistigati fara sa fii angajat/a. Esti cumva in Bucuresti/Timisoara/Iasi/Cluj? As putea sate ajut cu ceva ponturi online si offline.Inclusiv pe partea de content editing poti face treaba. Banuiesc ca nu stai ireprosabil si cu germana, ca as fi avut eu job pentru tine din secunda doi.
Sunt din Buzău. Germana, nu știu chiar deloc. Desi am călătorit acolo, foloseam for lb engleză.
A, ok. Internet rapid sigur ai. Secretara doar cu liceul, bineinteles! Daca zici ca esti ok cu engleza, discutam in privat. P.S. Pentru eventualii comentatori - nu uai, nu e vorba de videochat!