| Aless667 a întrebat:

As dori sa dau la facultatea de limbi străine. Ce specializări mi-ați sugera; care sunt cele mai căutate limbi?

Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Buna colega, termenul ''cautate'' este vag si neclar, poti sa faci prima limba engleza, a doua limba germana. Germana este o limba foarte utila, poate cea mai utila. Spre deosebire de limbile exotice, germana se poate folosi in foarte multe feluri.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GoldandSilver a răspuns:

Poti face ce limba iti place, cele nordice, latine si asiatice iti recomand. Ai putea alege engleza-portugheza/spaniola.

| Aless667 explică (pentru minrest):

Mi-ai citit gândurile! La germană ma gândeam cel mai mult însă trebuie sa ma apuc serios de învăț deoarece nu stiu prea multe când vine vorba de această limbă si mai am doar 2 ani de liceu.

| minrest a răspuns (pentru Aless667):

Colega, poti merge la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti?

| Aless667 explică (pentru minrest):

Acolo vreau sa merg happy

Bun. Fa o cautare pe termenii ''Universitatea Bucuresti'', de acolo iti da optiuni. Dai la ''Facultati'', intri la ''Limbi Straine'', si acolo vezi toate programele de studii de licenta, inclusiv asta cu doua limbi, principala si secundara. Iar de la pagina principala poti intra la ''Admitere'', optezi ''Studii licenta'', optezi ''Limbi Straine'', si afli conditiile de admitere. Foarte multe poti afla pe acel site. Succes colega!

Colega, si in afara de site, intreaba! Eu nu ti-am zis de site ca sa nu mai intrebi, dimpotriva, stiu ca sunt acolo informatii pe care am vazut ca nu le ai. Succes colega!

| Adry05 a răspuns:

Germana sau limbile asiatice.