| lex16 a întrebat:

As vrea sa dau la medicina si ma gandeam sa merg pe stiinte ale naturii, dar o colega mi-a zis sa ma duc pe filo ca nu dau bac la mate.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Biiiiiia a răspuns:

Buna allex!
Daca mergi pe profil de stiinte ale naturii la bac iti va fi mai usor, chiar daca dai si la matematica. happy

8 răspunsuri:
| x_6980 a răspuns:

La medicina ai nevoie de biologie si chimie, si la filo se fac doar pana in clasa a 10a inclusiv, si pierzi multa materie.

| AnnaDee a răspuns:

Vrei la medicina? Asta e prima intrebare.
Daca da, intreaba-te: Sunt in stare sa iau bacul la mate'?
Daca da, atunci pe stiinte ale naturii sa mergi.
Intr-adevar, poti face si dupa o facultate de medicina, dar iti va fi mai greu.
Sper ca te-am ajutat spre a lua decizia corecta.

| lavynyutza11 a răspuns:

Pai...ti-ar fi mai usor la facultate daca ai merge la stiinte. asta este doar decizia tatongue

| lavynyutza11 a răspuns:

Pai...ti-ar fi mai usor la facultate daca ai merge la stiinte. asta este doar decizia tatongue

| Adela2 a răspuns:

Buna! sunt in aceeasi situatie si eu vreau tot pe medicina insa nu stiam ca dam bac la mate thinking ma rog ar trebui sa faci ce crezi tu ca este mai bine si sa mergi unde vrei si unde iti place nu sa faci ce spune o colega happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heiii~
PEntru inceput, nu te lua dupa colega! straight face
Daca vrei la medicina, clar trebuie sa dai la bio-chimie, pentru a reusi sa intri la facultate happy. Daca dai la filo, asa cum a spus si X, pierzi multa materie si nu cred ca vei reusi la facultatestraight face

Cel mai important este sa te asculti pe tine insati iar apoi pe cei care e sfatuiesc! Tu esti cel/cea care stie de ce esti in stare (ma refer la invatatura)happy
bafta! happy kiss Sper sa iei decizia corecta!happy

| AdelinaC a răspuns:

Parerea mea este ca poti sa dai la orice profil,mai bine da la cel pe care il consideri tu mai usor pentru ca oricum bacul nu iti trebuie mai departe, decat asa sa-l iei si sa ai o diploma, nu conteaza la ce il dai.In plus pentru facultate te poti pregati si singura acasa, nu e neaparata nevoie sa faci la scoala bio si chimie.Sunt destule persoane care sunt la stiinte si habar n-au materiile astea si oricum exista o posibilitate sa iti schimbi visul de a urma medicina si o sa-ti para rau ca ai ales stiinte.

| lex16 explică (pentru AdelinaC):

Da ai dreptate, dar de la Real poti sa mergi spre orice facultate.