Dupa cate stiu exista scoli postliceale pentru asemenea profesii, asa ca trebuie sa termini liceul. Si 25. 000(douazecisicincimii) lei noi sunt 250 milioane lei vechi, nu 25 milioane. Succes si numai bine!
25. 000 noi este 250 de miloane in bani vechi nu 25 mil. dar fie ai gresit umpica . in legatura cu ce vrei tu sa devi.in primul rand chiar ai nevoie de un curs. si care costa. nu stiu cat dar costa. in al 2-le rand nu poti de la varsta asta poti sa fi tu talentata rau.trebe sa ai liceu terminat. urmat apoi de cursul ala. Asa cum ai zis tu in vacante nu stiu cine te-ar angaja la negru. numai daca ai cunostinte. atunci poate. dar asa nu cred.
Hei ..eu eu sunt in clasa a 9 -a si fac cursuri de make upsi dau 10 milioane si fac 4 luni.2 luni in vara asta si 2 la inceputul scoliiapoi o sa ma aleg cu o diploma de angajare si de la 17 18 ani ma voi putea angaja
Da? Cat de tare, vreau si eu sa ma inscriu la un astfel de curs. Banuiesc ca e doar pentru amatori. Adica cu notiuni de baza. Imi poti spune te rog unde il faci? Ca oras.
Andy, nu am spus ca vreau sa ma angajez la negru. Am spus daca pot urma un curs in particular pe timp de vara. te rog sa citesti mai atent
anonim_4396 întreabă: