| Pinky_4803 a întrebat:

Asi dori sa urmez un curs de make-up. Insa m-am interesat intr-un salon, ca trebuie sa termin liceul pentru ca urma un curs de make-up. Si acesta costa 2.500* lei (noi), adica 25 de mil. Insa de abia trec pe clasa a 9-a (15 ani ) si sunt destul de talentata sa spunem, si am notiunile de baza si stiu cat de cat sa pun in practica, sa fac degrade-uri, smokey eyes, etc. Deci pot sa spun ca vreo 70% din ce trebuie stiut, stiu. Am auzit de la candva, ca pot face un curs particular. Insa trebuie platit. Nu prea sunt o problema banii. Insa vreau sa stiu daca pot sa incep de la aceasta barsta un curs. Mentionez ca vreau part-time, dupa scoala daca se poate. Sau in vacanta urmatoare sad Poate cineva sa ma ajute?batting eyelashes Dau fundita

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa cate stiu exista scoli postliceale pentru asemenea profesii, asa ca trebuie sa termini liceul. Si 25. 000(douazecisicincimii) lei noi sunt 250 milioane lei vechi, nu 25 milioane. Succes si numai bine!

4 răspunsuri:
| Magnific a răspuns:

25. 000 noi este 250 de miloane in bani vechi big grin nu 25 mil. dar fie ai gresit umpica big grin. in legatura cu ce vrei tu sa devi.in primul rand chiar ai nevoie de un curs. si care costa. nu stiu cat dar costa. in al 2-le rand nu poti de la varsta asta poti sa fi tu talentata rau.trebe sa ai liceu terminat. urmat apoi de cursul ala. Asa cum ai zis tu in vacante nu stiu cine te-ar angaja la negru. numai daca ai cunostinte. atunci poate. dar asa nu cred.

| Pinky_4803 explică:

Andy, nu am spus ca vreau sa ma angajez la negru. Am spus daca pot urma un curs in particular pe timp de vara. te rog sa citesti mai atent

| Patricia96 a răspuns:

Hei ..eu eu sunt in clasa a 9 -a si fac cursuri de make upwinkingsi dau 10 milioane si fac 4 luni.2 luni in vara asta si 2 la inceputul scoliiwinkingapoi o sa ma aleg cu o diploma de angajare si de la 17 18 ani ma voi putea angaja

| JanaBucov a răspuns (pentru Patricia96):

Da? Cat de tare, vreau si eu sa ma inscriu la un astfel de curs. Banuiesc ca e doar pentru amatori. Adica cu notiuni de baza. Imi poti spune te rog unde il faci? Ca oras.