Bună! De ce mai exact este nevoie la facultate? Va rog fără răspunsuri de tipul " o foaie cu un pix". Menționez ca sunt o persoana foarte organizata si as vrea sa știu exact tot, tot ce ar fi nevoie să iasă totul perfect și aranjat! Mulțumesc!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Partea cea mai frumoasa si interesanta este ca NU este nevoie de facultate, chiar deloc, fiindca facultatea din ziua de azi este inutila, deoarece nici o facultate nu-ti asigura loc de munca si fara experinat in vreun domeniu, nu ai sanse sa iei nici un job.
Mult mai castigati sunt cei care fac o postliceala de meserii, fiindca fac practica pe durata cursurilor si au sanse mult mai mari sa se angajeze imediat, fiindca au experienta in acel domeniu.
Nu face facultatea, zău nu. Mai bine muncești, vorba aia, cinstit, la o casierie la mega sau carfur (sic!) și iei și tu un ban.
Nu e de tine facultatea, deloc nu e.
Pierzi vremea.
Gândește-te, în cinci ani poți face cel puțin cinci copii, poți divorța de cinci ori - viață, nene!
Dar fă tu copii și căsătorește-te. Altele mai avem și alte principii în viață, nu să schimbam scutecele și sa stam la coada tigaii pentru bărbați. Am menționat naibii, că sunt o persoana exagerat de ordonata și nu mi aș dori să spună cineva " luați-vă aceasta notita că e extrem de importantă ", iar eu sa am o foaie mâzgălita în față. Se vede că ai trecut pe la școală din modul în care scrii Carrefour...8 clase și gata, corect?
Da, așa este, corect, mărturisesc că m-ai prins. Am doar opt clase și (sic!) e un termen din limba latină, care semnifică „intenționat așa". L-am învățat de la un băiat care trăgea aurolac în parcare.
Nu, nu ești o persoană „exagerat de ordonata", ci ești o persoană exagerat de orgolioasă și plină de autosuficiență și cu destul de puține cunoștințe.
Nu suporți să fii contrazisă, nu suporți să ți se spună că greșești, nu suporți să-ți coboare proiecția mai jos de a celorlalți, oricare ar fi ei.
Consideri că ești deasupra tuturor, dai ochii peste cap când cineva îți atrage atenția asupra unei tâmpenii pe care ai făcut-o, ești viitoarea „femeie de carieră" care se va da peste cap să parvină, iar la treizeci de ani va plânge noaptea-n pernă și-o va păta cu rimel și cearcăne umflate pentru că a lăsat-o nenorocitul și porcul ăla.
Dacă ar cădea brusc internetul, dacă telefoanele mobile ar înceta să mai funcționeze, ai rămâne și tu, la fel ca atâția alții, cu limba pe-afară, așteptând să vă livreze cineva pâinea cu drona la balcon.
Știu că deja te-ai congestionat la față, pulsul ți s-a mărit și-ți tremură mâinile de nervi.
Dar să ajungi să întrebi „de ce este nevoie la facultate" în condițiile în care oamenii au făcut una, două, alții chiar trei facultăți, fără internet, fără forumuri, fără fandoseli de vedete neînțelese când își ratează liniuța neagră de sub ochi, deja spune foarte multe, nu atât despre tine, cât despre generația Zero din care faci parte, care o ia la galop spre psiholog când se înțeapă într-un cui.
În locul tău, altcineva ar aprecia sarcasmul și s-ar prinde că genul ăsta de întrebare e total nelalocul ei. Tu nu, pentru că nu suporți asta, și da, johnny123 ți-a răspuns perfect. Depinde de tine ce pricepi de-aici, dar, după cum par lucrurile, nu e cazul.
Sunt convins că vei fi OK, fără glumă. Ești exponentul perfect al generației tale și da, vei fi fericită.
Cu ignoranța, însă, va trebui să te descurci singură.
Într-adevăr, acum îmi spăl fața de pernă, deoarece, am murdarit-o de rimel în timp ce plângeam la cuvintele tale. Eu nu vreau să mă cert cu tine, dar un lucru nu înțeleg la oamenii de genul tău...de ce vă opriți să sarcaticiți ceva, dacă nu vă convine ceva, de ce nu treceți mai departe? E loc pentru toată lumea pe planeta asta, dragul meu, stai chill! Te pup!
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.78.203) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro