Daca iti e mila atunci constiinta ta e mai puternica decat suferinta cauzata de o jigodie care in mod clar nu are asemenea scrupule
asa ca, TU trebuie sa iei o decizie!
Sincer, nu stiu ce poti sa faci
singura idee vaga care imi vine in cap e sa te duci la o sectie de politie si sa te rogi sa iti dea un sfat, daca respectivii nu sunt mituiti de respectiva scoala atunci s-ar putea sa iti spuna ceva folositor
insa NU cred in nici un caz ca au voie sa bage chiriasi intr-un camin de elevi, e ca si cum persoane necunoscute s-ar putea plimba oricand printr-o scoala, si sa "agate" elevi/eleve
PS daca Politia se ofera sa te ajute numai daca depui plangere, atunci cere sa ti se respecte anonimitatea, AI DREPTUL la ea!
Este un cămin scolar. Doar ca elevii sunt putini e ocupat doar un etaj.
Și ala doar câteva camere, iar din cauza asta au băgat și oameni cu întrare separata.
Imagineazati un cămin sau un bloc
Cu intrare total opus pe o parte întra elevi într-un capăt cu scarai ear pe alta chiriași. Nu se intersectează nimeni, nu avem treaba cu ei.
Ideia pe care vreau sa o spun, este:
-sa lupt pentru a-l scoate afara din acest cămin prin puterea vecinilor care nici ei nu-l agreează.
Ideea e ca mie mila sa îl scot dar nici sa ii înghit gălăgia și serile de distracție în alcool.