Am mai raspuns pentru cineva care a intrebat acelasi lucru ca si tine. Din pacate nu prea cred ca se poate.
Te inteleg, dar e ilegal ca orice angajator sa angajeze persoane sub 18 ani pentru munca obisnuita sau sub 16 ani pentru munci mai usoare si o perioada mai mica de lucru (zilnic). Pur si simplu asta prevede Codul Muncii. Nu stiu daca te va accepta cineva la angajare. Vb cu ai tai si vezi ce-ti recomanda si ei
Nu prea cred ca la 14 ani poate sa te angajeze cineva... Dar totusi nu inceta sa cauti doar citind pararea mea. Sper sa te ajute urmatoarele informatii :
- 16 ani impliniti, daca nu i-a implinit are nevoie de acordul parintelui.
- nu face ore de noapte sau suplimentare
- se ponteaza 6/8, adica lucreaza 6 ore dar oprimeste salariul nediminuat, corespunzator programului normal de lucru.
- are un spor de minim 3 zile la concediul de odihna.
Bafta!
Eu in timpul vacantei sunt bona, am grija de copii si sunt platita destul de bine:p! Am mai auzit si de impartitul pliantelor dar nu stiu sa-ti zic foarte multe...
Esti cam mica pentru o "slujba" in cel mai bun caz ai putea sa-ti gasesti undeva sa imparti fluturasi pe strada gen. sau ai putea lucra la firma tatalui /unchiului/vecinului (cuiva cunoscut) bafta multa :* intra pe ejobs.ro si best jobs.ro pentru ca sigur o sa gasesti ceva