In tarile din UE nu treuie sa-ti ceara pasaport.
Ia legatura cu persoanele respective (preferabil video) si discuta cu ei!
Spune-le ca vrei sa le vezi si tu, atat adultii, precum si copiii, iar doar dupa aceea sa le trimiti o poza despre Cartea de Identitate.
Este foarte normal sa-ti ceara asa ceva. Sunt destule cazuri cand le-au golit casa, unele de genul tău.
Nu vreau sa te jignesc.
Trebuie sa vada cine le intra in casa sa aiba grija de copii.
Asa este, mulțumesc pentru răspuns
Da, este nevoie de acte legale de identitate.
Si ar trebui sa-ti ceara si cazier judiciar, ca sa se convinga ca nu esti vreo infractoare sau hoata.
Dar ca sa te convingi ca nu-i inselatorie, trebuie sa te intalnesti personal cu ei, ca sa-i vezi pe real si sa va puteti intelege, altfel risti sa fie scammeri care iti fura datele persoanle.
Doar am întrebat. Am tot cautat pe internet și am găsit și răspunsuri negative, mulțumesc
Ei iti dau copiii pe mana si tu faci mofturi la o poza? Normal ca vor sa stie cine le intra in casa. Daca esti un pedofil? Daca esti un criminal? E vorba de copii, nu de manipulant la Kaufland.
Sa stii ca am observat si eu anumite anunturi care solicita buletin* CI si i am verificat. Erau doar scameri (inselatori) ce aveau nevoie de date in alte scopuri. Chair si acest anunt suna foarte convingator pentru a ti bune pe tava datele personale. Ti as recomand sa vorbesti cu ei telefonic sau chair video. Nu doar prin mesaje pe what up!
A fost totul în regula, mulțumesc frumos
anonim_4396 întreabă: