| Lorennn a întrebat:

Buna, peste o luna am sa plec in State unde vreau sa si raman si sa urmez o facultate...acesta fiind visul meu inca de mica.Sunt intr-o relatie cu un baiat de doi ani, el este la academia fortelor aeriene in ultimul an, urmeaza sa isi dea licenta.Nu se stie daca poate veni in State dupa ce termina insa eu asta vreau si nu stim cum sa procedam. Si el ar vrea sa vina insa chiar nu stim cum sa procedam sa poata continua acolo cu ceea ce ar face si aici dupa terminarea studiilor.
Daca cunoasteti situatii asemanatoare va rog sa-mi spuneti, poate ne ajutati cu un sfat!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi pe site-ul Ambasadei Americane si vezi care sunt conditiile de studiat in USA.
Din cate stiu eu, se plateste anual facultatea intre $ 20.000 si $30.000, pste care trebuie sa ai bani de chirie, mancare, imbracaminte, transport si restul.
Daca parintii tai sunt milioanri in euro sau dolari, cred ca se poate rezolva cu foarte mare usurinta.
O alta varianta este, daca esti olimpica international la mate, fizica ori chimie, cand orice facultate din lume te accepta cu ochii inchisi.
In conditia in care nu ai bani si nici merite internationale, nu ai sanse sa studiezi niciunde.

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt totusi foarte curioasa, cum pleci tu peste 1 luna in America? Cu ce tip de viza?

| Lorennn explică (pentru Violleta2022):

Imi poti lasa te rog o adresa de email unde sa iti pot da mai multe informatii?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Lorennn):

Nu-i nevoie de adresa mea de email, poti sa-mi scrii mesaj aici, in privat:
https://www.tpu.ro/trimite-mesaj/abxpzn/