| Esther124 a întrebat:

Buna seara, a aplicat cineva pentru operator flexibil? Este pe bune?

17 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Ce e aia?

| DandG2304 a răspuns:

Buna! Este pe bune. N-am vrut sa cred ca este asa, dar cand am vazut ca am primit factura pe e-mail, iar banii in cont la cateva zile distanta (asa cum au spus ca o sa se intample) am prins incredere si am continuat.

| Oltean_Cristian_1988 a răspuns (pentru DandG2304):

Ai vreo factura sa vad si eu cat se castiga?

| DandG2304 a răspuns (pentru Oltean_Cristian_1988):

As putea spune ca discretia este esentia job-ului, prin urmare nu am cum sa iti ofer informatii cu caracter personal, dar asta nu inseamna ca nu poti incerca macar sa vezi ca banii iti sunt livrati in cont.

Cat timp ai asteptat sa primesti raspuns de la ei?

| DandG2304 a răspuns (pentru Oltean_Cristian_1988):

O zi, doua, aproximativ. Ei te cauta pe adresa de mail introdusa de tine in momentul aplicarii. Din ce am observat eu, pe yahoo este posibil sa primesti mai greu mail-ul (o cunostinta a aplicat si dupa 5 zile i-au venit 3 mail-uri in acelasi timp, dar cu data de livrare diferita) dar trebuie sa verifici si SPAM.

| BibicaAlinusa a răspuns (pentru DandG2304):

Poți oferi mai multe detalii despre acest site și procesul prin care poți deveni operator? Dupa ce primești e mail de la ei, care sunt următorii pași?

| DandG2304 a răspuns (pentru BibicaAlinusa):

Pai... te indruma ei de acolo, pentru ca ai de facut instruirea pentru job (ei te invata tot ceea ce trebuie sa stii despre acest job). Nu este necesar sa ai pregatire sau experienta, doar sa stii sa scrii corect gramatical. Daca esti o persoana introvertita (cum sunt si eu) e un job super fain, pentru ca totul se desfasoara prin scris.

Cat durează trainingul?

| DandG2304 a răspuns (pentru BibicaAlinusa):

Raspunsul scurt este ca depinde de tine! Poti sa il finalizezi in cateva ore sau in cateva zile (daca apar urgente si nu poti continua sau ai nevoie de o pauza ca sa te ocupi de altceva). Fara pauze, dar cu notat pe foi (+ revizuit de cateva ori informatia pentru ca era primul job si voiam sa fie totul perfect, ca la școală) mi-a luat cateva ore.

Treningul se ține prin telefon, zoom sau Skype?

Am auzit ca sunt niste bonusuri, in ce consta aceste bonusuri? sunt zilnic?

| Dragos388 a răspuns:

Bună seara! Da, e pe bune. Este legal că altfel nu ar putea funcționa. E în interesul lor să fie serioși cu tine pentru că și ei câștigă prin tine, ca orice altă firmă. Aplică cu încredere! Îți spune cineva care a lucrat direct cu ei. Succes!

| Honeybunny12 a răspuns:

Buna! Eu am aplicat in urma cu un an, totul decurge foarte bine, lucrez in continuare pentru ei si castig niste banuti pe langa facultate. Te incurajez sa incerci, este legal si sigur, ca sa nu mai zic ca poti sa lucrezi de pe telefon, de oriunde te-ai afla.

| ladyDana a răspuns:

Da, este pe bune, eu lucrez la ei si îți vorbesc din proprie experienta.

| Oltean_Cristian_1988 a răspuns (pentru ladyDana):

Cat timp dureaza sa primesti raspuns de la ei dupa inscriere?

| BibicaAlinusa a răspuns:

Poți oferi mai multe detalii despre acest job?