| Alisader a întrebat:

Buna,sunt eleva in clasa a 11-a si in 3 luni fac 18 ani. Dupa liceu vreau sa dau la facultate si as dori sa strâng niște banuti ca sa ii am macar in primul an ca si ajutor însă nu găsesc o solutie. As vrea ceva online part-time, menționez că stiu engleza aproape la perfecție,ma descurc cu tehnologia și sunt o persoana muncitoare, dornica să poata strange câțiva bănuți. Daca va ocupați sau chiar știți unde as putea fi primită aș fi complet recunoscătoare. Orice salariu ar ajuta, si 500 de lei dacă sunt pe lună, dar sa fie ceva sigur fără țepe

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La vara sunt 3 luni de vacanta, putand merge la munca campului sau la serele de legume si flori, putand face bani buni.
Engleza nu te ajuta la nimic daca nu esti traducator autorizat, ca nu te poate angaja nimeni si cum nu ai nici o profesie, nefiind capabila sa muncesti ceva online, nu-ti poti lua asemenea joburi, ramanand doar munca fizica, pe care o poti face pe la magazine, pe la piata de legume vanzand la tarabe samd.
Ca sa ai bani, te poti inscrie la o facultate fara frecventa si poti sa-ti cauti de munca in acelasi timp.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Online nu o sa găsești. Ce vezi pe net e cam teapa. poti sa lucrezi doar fizic undeva

| jucatorcumatzu a răspuns:

Salut eu personal am pe serva lui rune in aceasta seara eu zic ca iasa