Totul depinde de tine, ce iti place mai mult, eu dau la politie, dar am inteles ca avantajele materiale sunt la penitenciare. mult succes, invata d-acum
Salut eu iti recomand sa incerci la drept tot in cadrul academiei de politie mi se pare ca este cel mai bun de unde devii procuror in cadrul politiei. Daca nu iti place asta as zice sa alegi politia pentru ca jandarmii nu sunt vazuti foarte bine eu duc tot greul in academie pe ei ii pun la munca tot timpul. Sper ca ti-am fost de folos daca mai ai ceva intrebari legate de acest lucru iti raspund cu placere.
Orice ai alege trebuie sa fii sigur ca ai pe cineva bine pus, si sa incepi sa iti faci o conditie fizica de pe acum, e foarte grea proba fizica pentru cineva ce nu are conditie.
Conditia fizica nu e o problema . Am jucat fotbal 4 ani, alerg oricând am timp liber
Din ce se da examen de admitere pentru drept in cadrul academiei?
Am auzit si eu ca la penitenciare ar fi mai sigur, avantajele materiale sunt mai bune, deoarece ei nu mai fac parte din M.A.I. ci din ministerul justiției
Nu numai de alergat este vorba, cauta si tu pe net de probele lor ( eu chiar nu ma pricep) si vezi ce-i acolo. ca daca ar fi numa' de alergat multi ar trece :p
3keen întreabă:
aksjsksbjsbs întreabă: