| 2000dc a întrebat:

Buna, Tou! Adresez aceasta intrebare persoanelor care au idee, cunoștințe sau au facut si ei acelasi lucru. Imi doresc sa incep sa fac putin freelancing pe partea de grafic design (anumite produse grafice pentru social media, branding, altele) si mi-am facut portofoliu grafic (si pe behabce si pe dribble. Mi-am facut totodata si cont pe upwork, fiverr, platformele acestea anume.
Acum voi cum ati procedat mai departe pentru.l a fi recunoscuti? Cum v-ati mai promovat? Stiu ca se poate si pe social media insa nu cred ca pentru inceput va aduce ceva. (e cam greu sa cresti).
Daca ati avea sfaturi sau daca cunoasteti pe cineva care a facut-o si stie cum merge treaba pe mai departe. Sunt novice, foarte junior si nu am foarte multe proiecte in portofoliu insa doua mari facute in figma, pentru ui/ux design, etc (proiecte pentru facultate destul de elaborate).
Chiar as vrea sa incep sa fac asta, deoarece imi place si nu as vrea sa irosesc timpul.
Multumesc!

1 răspuns:
| Diana4you97 a răspuns:

La început încearcă să aduci un preț bun sau să faci pe gratis pentru a obține ratting-uri și calificative.