Ma bucur sa vad ca multi tineri percep criza din tara si vor sa ajute, sa faca bani insa ai o varsta prea mica, ce ai putea sa faci acum e sa te inscrii la avon asa ai castiga un venit micut
Esti prea mica sa te angajeji dar daca chiar vrei bani, du-te si plimba cainii oamenilor si ai grija de ei sigur vei scoate ceva bani
Ah, ciudat, sincer... Ai 13 ani si vrei sa muncesti deja? Crede-ma, chiar daca sunt probleme cu banii in familie si vrei si tu sa ii ajuti mai rau o sa fie.cine stie ce ai putea ajunge sa faci.Tu ar trebui sa te bucuri de copilaria pe care inca o mai ai! Sa o traiesti asa cum trebuie.Stii cat de multe persoane ar vrea sa fie din nou copii? Sa nu aibe atatea responsabilitati pe cap? O sa te saturi de toata munca pe care o sa ajungi sa o faci cand o sa poti, crede-ma
Nu te poti angaja de la 13 ani asteapta mai 3 ani daca chiar ai nevoie disperata de bani du-te si lucra cu ziua.
Nu am probleme cu familia,dar am niste parinti mai comunisti si nu prea am bani de cheltuiala,sunt baiat si stau pe undeva in jud bacau intr-un orasel numit Targu Ocna, dati si voi o sugestie nu stiu ceva, a da nu-mi plac glumele cand e vorba de cv serios