Dar nu apare nimic in cont la actiuni efectuate, sau daca stii ca trebuie sa caut altundeva in cont?
Am dat si eu o comanda la altex sambata si nu am primit nici o confirmare ca produsul a fost trimis prin mail sau altceva.Iar luni m-am trezit cu curierul la usa.Deci si prin urmare tu dupa ce ai dat comanda ea trebuie sa iti vina si dupa cum zici ca ai dat-o ieri la ora 10 cam pe maine dimineata ar trebui sa iti ajunga maxim bafta!
La Orange e altceva, tu nu intelegi ca in cont nu imi apare nimic?
Asa sunt angajatii mai lenesi sa nu iti arete tie detalii de comanda au ei de lucru nu se chinuie pentru o singura persoana...
Pai daca a zis comanda trimisa, ei au primit-o si acum o proceseaza, deci telefonul tau e pe drum
Bine,dar,am zis si in intrebare si mai sus.In cont la actiuni efectuate nu imi apare comanda.
Pai daca au zis comanda primita, iti va aparea in cont la actiuni dupa ce vei plati coletul si confirma ca l-ai primit. FUNDA?
Nu.Am vazut pe un forum ca la cei care au dat comanda le-a aparut.Si aveau si status confirmat, apoi la courier...
Daca ti-a aratat comanda procesata...e pe drum telefonul si daca e prin curier trebuie sa vina repede.Asteapta, ca sigur va veni.