Normal. Urmeaza ce liceu vrei si pleaca de acolo daca mai poti. Ce a fost in mintea alora si in mintea ta sa-i asculti?
Cred ca poti, mai ales ca ai medie mare. Hotoraste-te mai repede si du-te la secretariatul liceului unde vrei si intreaba.
Nu mai poți acum pentru ca dacă e sa te transferi, te transferi la un liceu unde au rămas locuri, deci unul foarte prost. Așa ca mai bine te concentrezi sa iei note mari și după primul semestru te poți transfera. Regula e după primul an din câte știu, dar țin minte ca am avut un coleg in clasa a 9 a care nu suporta deloc unde a ajuns și s-a rugat pe la direcțiune sa ii aprobe transferul după primul semestru.
Salut. Poti face o cerere la inspectorat sa te transfere inainte sa inceapa anul scolar. Nu stiu care este procedura evaluarii unei cereri, poate daca media este destul de mare o accepta, depinde si de locurile din liceu. Sansele nu sunt foarte mari sa te transferi inainte. Dar din semestrul al doilea poti sa te transferi, cu examene de diferenta.