Sarut mina! De ce nu alegi si tu o meserie mai feminină, asta e de barbati, ingineri electronisti, nu e de femei, te vezi mergînd după tine cu geanta cu scule sa repari ceva? O femeie are mîinile ingrijite date cu ojă, in meseria asta vei fii cu unghiile scurte ca un barbat, acum decizia este a ta, dar nu conteaza salariul, conteaza sa poti face față, ca degeaba i ti dau ei 2000 de lei, dar după o lună de muncă esti ruptă de oboseală, ca nu este deloc usor. Ce vârstă ai?
Cel mai avantajos e sa fii BUN in ceea ce faci. In toate cele trei domenii mentionate de tine poti sa sa-i lejer de 2000 EUR dupa 4-5 ani de experienta, dar trebuie' sa te si zbati un pic. Simplul fapt ca termini facultatea iti da o diploma si atita tot.
@CristiDinBucuresti: Ingineri electronisti cu geanta cu scule. Genial. Ingineru' e ala care proiecteaza chestii si supravegheaza lucrari/procese industriale, cu surubelnita poate cel mult sa ii bata in cap pe palmasii care nu isi fac treaba...
Va cer scuze daca am raspuns pe lîngă subiect, recunosc ca nu stiu exact la ce s-a referit stimata doamnă/domnișoară. O zi bună domnule.
Pai domnisoara s-a referit destul de clar. Inginer in niste domenii. Iar sa zici ca o chestie nu e pentru femei acum, cand avem si femei piloti pe supersonice sau in aviatia civila (chiar saptamana trecuta am zburat cu un Boeing 737 de la TAROM cu o tanti pilot, si totul a fost de nota 100, inclusiv aterizarea pe vint destul de puternic), e cam semn de talibanism. Sa le acordam totusi jumatatilor noastre mai bune ceva mai multa incredere, cred ca o merita.
Alegerea ta este buna, indiferent ce varianta vei alege din cele 3, numai ca la aceste facultati concurenta este foarte mare, aici mergand numai tineri foarte bine pregatiti.
Sarut mina! Colega mea de la inginerie mecanica a zis sa-i sugi madularul! Multumesc frumos, o zi frumoasa TPU!