| valeria005 a întrebat:

ma puteti ajuta si pe mine? Dati-mi va rog niste sfaturi despre cum sa-mi aleg profesia de viitor, mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| PetrisorEfrem a răspuns:

Salut valeria. inainte sa iti dau cateva pareri de-ale mele vreau sa stii ca e foarte adevarata vorba "fa ceea ce iti place". In ziua de astazi foarte cautata este politica si domeniul IT (calculatoare) daca ai inclinatii catre asa ceva te sfatuiesc sa le urmezi. SA NU DAI LA DREPT, e plina tara de avocati si mai grav, de absolventi de drept fara loc de munca, doar si numai doar daca ai P.C.R. (pile, cunostinte, si relatii) in domeniul asta e bine sa te bagi daca nu, nu. sper ca ti-am fost de ajutor. funda?

4 răspunsuri:
| ioneladiana a răspuns:

Parerea mea..trebuie sa alegi ceva ce iti place si mai ales ce te defineste si se potriveste caracterului si felului tau de a fi
bafta!:*

| yoa23na a răspuns:

De viitor este medicina asta daca esti facuta pentru asa ceva

| vlady434 a răspuns:

Salut! Eu pot doar sa-ti raspund, cu cateva intrebari. Cum te-ai caracteriza tu? Ce fel de persoana crezi ca esti? Crezi ca ai vreo inclinatie artistica? Te consideri o buna interlocutoare? Astia sunt niste intrebari pe care ti le pui, daca vrei sa vorbesti de viitor. Sper ca te-am ajutat.
P.S.big grinaca mai ai ceva nelamuriri, nu ezita, intreaba.

| valeria005 explică (pentru vlady434):

Am o imaginatie destul de bogata, si multe vise, sunt prea buna uneori, si nu chiar indrazneata; Imi place desigur teatrul, actoria, jurnalistica, filmele, dar nu sunt persoana care vorbeste mult si gasesc greu teme de discutie, dar daca am ce zice, incerc sa ma implic, deci nu stiu ce fel de interlocutoare sunt big grin ma tot gindesc poate sa ma duc la jurnalism, dar nu stiu pe ce trebuie sa ma axez la scoala, ce abilitati trebuie sa am, si cum reusesc sa ajung un bun jurnalist?