Depinde de ce iti face, eu as incerca sa il ignor, si daca va continua asa spune-i ca vei demisiona. Daca nu vrei sa iti pierzi slujba totusi, spune-i ce este ineregula si de ce este asa insuportabil.Acesta a fost raspunsu meu, poate iti spuneam mai multe dar nu stiu cum si cu ce te face sa nu il suporti.Mult noroc in continuare!
Ai 3 variante:
-Iti dai demisia, daca iti gasesti alt loc de munca convenabil
-Porti o discutie cu el si vezi de ce se comporta urat cu tine. Asta doar daca nu ii dai motive sa se comporte astfel.
-Il suporti in continuare, cautand sa ai contacte cat mai rare, daca nu merge niciuna dintre primele 2 variante.
Daca nu il mai suporti si nu poti sa iti faci munca cum trebuie din cauza lui, cautati alt job.
Bafta!
In primul rand: care este motivul pentru care nu il suporti? Daca este agresiv cu tine poti sa vorbesti cu el si sa-l intrebi de ce se comporta asa cu tine. Dar pentru ati da un sfat bun, spune-mi de ce nul suporti. O zi buna!
Ai putea sa iti cauti alt loc de munca, dar daca nu vrei sa renunti la acesta, spune-i sefului tau ce simti, iar daca o faci intr-o maniera stilata iti vei pastra si locul de munca si el isi va schimba comportamentul funda?