Nu există job 100% stabil. O stabilitate destul de bună este când ești obligat să îl schimbi, sau îl schimbi prin proprie decizie o dată la 7 ani. Cauți. Înveți o meserie.
Am studii superioare dar am lucrat pana azi intr-un depozit cu arhive. Prea mult praf, am ajuns sa folosesc medicamente si spray-uri de alergie la praf, pana acum nu aveam nici o alergie. Am mai fost intr-o fabrica de mezeluri dar acolo era foarte frig.
Da, sunt asemenea posturi. Am fost într-o sală de bibliotecă a facultății de filologie din UBB. Sporii proveniți din ciupercile din praful de pe cărți care nu fuseseră igienizate de decenii făcea aerul irespirabil, miros de cavou. Un prieten a lucrat funcționar la administrația unui hotel. Aveau o masă de prânz gratuită, dar li se servea mâncarea rămasă de ieri de la clienți. S-a angajat ca expert la un laborator de testare a betoanelor și în loc să fie folosit ca expert geolog, a fost pus să care calupuri de beton de zeci de kg prin laborator. S-a angajat ca poștaș cu posibilitata de a câștiga un salar suplimentar în ziua de distribuire a pensiilor din bacșișul oferit de clienți, dar modalitatea de desfășurare a serviciului îl obliga să participe la un șir lung de ilegalități pe care nu a dorit să și le asume. A lucrat ca agent de pază în magazine dar nu a rezistat să stea 12 ore în picioare fără pauză zilnic. Cu studii superioare.
Trebuie doar să lucrezi in domeniul care iți place cu posibilitatea sa schimbi locul de muncă pentru unul mai bun.
Emiliiia întreabă: