Mergi la real la mate info și după ce termini liceul la real și iei bacul să te întrebi „ De exemplu filologie-cu ce se mananca? "
Frate daca iti place sa inveti du-te la real la mate-info si o sa te rupa chimia, fizica, biologia si mai ales matematica si informatica. Eu sunt a Xa si nu ma prea complic cu invatatul decat la materiile la care dau bacul (romana mate si fizica) ai grija ca in clasa a 12a sa dai competente obligatorii la informatica si daca nu sti limbajele de programare o sa fie jale... Intereseaza-te in continuare si incearca sa alegi ceea ce ti se potriveste. Bafta in continuare
Eu as vrea sa dau la medicina, deci trebuie sa aleg stiinte ale naturii!?
Buna.Eu sunt la uman si anume filologie.Acest profil dupa parerea mea este cel mai rentabil.Eu sunt clasa a 9 a si fac 3 ore de engleza, 4 de romana (la fel ca cei de la mate-info), 3 ore de engleza, 1 de spaniola si una de latina.Matematica am decat doua ore la saptamana, fizica doua si chimie una, iar din cate am inteles din a 11 a nu mai fac mate, fizica, biologie, chimie. Te sfatuiesc sa urmezi acest profi pentru ca nu este deloc complicat si greu.