Oare americanii știu vreun aprozar în râpa seacă? Cum să știm noi de aici liceu de arte in LA?
Ai facut tot restul aranjamentelor pentru mutarea in SUA si a mai ramas doar sa-ti alegi liceul din Los Angeles? Si vrei sa-ti alegi liceul pe baza recomandarilor unor oameni de pe un site romanesc care nu stiu absolut nimic despre liceele din Los Angeles?
Dacă știe, ce o să faci cu răspunsul? Nu ai cum să ajungi acolo.
Pe situl ambasadei USA sunt programe de schimburi de elevi de liceu, vezi acolo ce șanse ai să faci un an de liceu în USA.
"L.A",de unde vrei sa stim noi, plus acolo tot este scump (de la case, chirie, traiul de zi cu zi), eu zic sa faci liceul frumusel in Romania si daca vrei sa te muti o poti face dupa facultate.
Da. Nu înțeleg care e treaba ta. Eu vreau sa ajung cineva in viața, nu agricultor.
Ce zici tu cu ce zic eu e o diferența. Eu îmi permit! Și nu înțeleg dc mai comentați dacă nu știți! Nu mai dormiți la noapte bine sau?
Nu impresionezi pe nimeni cu troll-ul asta ieftin si oricum nimeni nu te crede papusa
Nimeni nu te crede soro, pui intrebari doar ca sa te aflii in treaba, plus daca tot "iti permiti" de ce nu ai facut generala acolo, hmm?
Soro de cand zici "ca vrei sa canti" am obosit, ai facut toate demersurile,ai cumparat casa, ai vorbit cu parintii tai, ai talent, ai ureche muzicala, ai pile sau ai pus intrebarea asta doar ca sa te aflii in treaba?
Gata ma, o sa îl conving pe administrator sa schimbe numele acestui site :"Toti pentru romanii de la tara care se spala la lighian si vor sa ajunga in L.A"
Pt ca atunci nu ma gândeam la asta. Dar na, invidioșii așa fac!
In primul rând, nu ma spăl la lighean! In al doilea rând, stau la vila! In al treilea rând, mama e femeie de afaceri. Așa ca SHUT THE F*CK UP! Pwp!
In primul rand daca iti vinzi tot ce ai aici nu vei rezista mai mult de 2 luni in L.a.
Awww copila imatura de 13 ani e nervoasă? Fata mea tu esti mancatoarea de cct aici si faci troll pe site-ul acesta, du-te dracu unde o sa vezi tu cu ochii, cu mamitica aia a ta "Femeie de afacere "
Dacă "mami tau" e femeie de afaceri eu sunt frate cu Justin Bieber si tatăl meu e Țiriac.
Ba! Ești penibil și prost in același timp! Nu, nu fac troll, dacă atâta minte ai sa crezi ca fac troll, îți plătesc eu psihiatrul, doar zi-mi când. Și, văd ce fel de om jegos ești, când înjuri de Paști! Puteai totuși sa te apți, dar na, nu prea te duce capul! PS: du-te tu ca e mai aproape de tine
geosweet întreabă:
adelina899 întreabă:
Anutsa410 întreabă: