Nici măcar nu o cunosti pe mama și mănânci rahat aiurea. Vezi-ți de treaba ta și lasă invidia deoparte ca nu e buna in viața!
Esti o țărancă jegoasa care își spală fundul la lighian si vi la mine cu talente.
Iesi acasa de paduchioasa
Faci troll aiurea ca vrei sa te faci "cântăreață " dar fata mea paduchioasa cei care vor sa devina mari in muzica se apuca de la 5-6-7 ani
Plus fac pariu pe orice ca masina vărului meu face de 2 ori cat casa ta
Ba boule, casa mea e mai scumpă decât tine, ești nebun la cap? Ieși in *** ma-tii de aici și vezi-ți de treaba ta analfabetule!
Si tu ai greseli gramaticale fata mea, cred ca am câteva lucruri la mine acasă care valorează de 5 ori mai mult decât "vila ta"
Ba puță, vezi ca te faci de **** pe TPU cu prostiile tale. Țăranca e mama ta ba jegosule! *vii. Pe la școala când treci? Și romana fuge de tine la cât de jegos ieși, hai come tu cono!
Tu esti cea care se fac de **** pe Tot, tu esti cea care face troll si rade tot TPU de tine.
Mi-am pierdut timpul cu o jegoasa care nu stie sa distingă realitatea de vis, iti doresc o viata reușită si sa ajungi sa te trezesti din "visul" tău.
"Vierme",dar de unde sti tu cum o am, a fost "mami tau" la mine? Ps: o am mai mare decât iti imaginezi tu.
Eu zic sa faci ceva cu viața ta, ca trece repede! PS: nu-ți mai pronunța numele atâta
Si eu iti zic sa faci ceva pentru. binele tău:nu mai mintii
Nu mint! Ești handicapat? De ce as mai întreba oamenii ceva dacă as minții? Tu gândești?
Copiii ca tine in zilele noastre mint, doar ca sa se simta ei bine
La cum scrii și la ce prostii scoți pe gura, mai mult de 14 ani n-ai
Dacă spui adevarul esti luat de "prost" halal copii, Doamne fereste.
Auzi dar daca noi câțiva userii nu te credem tu de ce te ataci?
Vreau sa spun ca mi-am pierdut timpul cu una care probabil se mai uita la desene animate si vizeaza sa ajunga "cântăreță"
Si practic se mai da si matură la 13 ani.
Umm..nu ma atac! Dar unul dintre acei useri, este cam nesimțit!
Hai sa terminam cu această "drama " si sa ne vedem amândoi de viata noastra, vedem noi cine a avut dreptate.
geosweet întreabă:
adelina899 întreabă:
Anutsa410 întreabă:
monagabriela întreabă: