Inscrie-te al agentii de recrutare sa-ti caute ei joburi, sau cauta-ti joburi pe site-urile de oferte de munca.
Plata este nromal sa fie proasta, atata vreme cat esti incepator, fara experienta, fara calificari, pentru ca nimeni nu-ti va da bani multi fara sa dovedesti cat esti de bun si asta se va intampla doar in timp.
Cat priveste comisonul pe care nu l-ai primit, daca ai avut contract elgal cu ei cu specificatia in contract ca iti platesc cei 40%, atunci poti sa-i actionezi in judecata si ei sunt obligati sa te plateasca.
Sincer, mi se pare imposibil ceea ce afirm tu aici, sa ti s edea salariu de baza, peste care 40% din lucrare, inseamna ca ei nu raman cu nimic, odata ce ei iti platesc din cei tie din cei 60% salariul, taxele, administratia ofice-ului, superviziarea, energia electrica si aparatura folosita.
Eu cred ca nu ai inteles tu care este procentul... si in ce conditii se poate da acel procent.
Sfatul meu este sa mergi pe drumul It-ului, daca esti bun, poti face o cariera din asta, cu un salariu bun.
cauta la o alta agentie sau vezi pe net, (upwork) sunt platforme de freelanceri, sau chiar pe betjobs casesti locuri de genul acesta, unde sa lucrezi de acasa ( daca firma nu este din orasul tau).
Legat de facultate, fa-o! indiferent ce facultate, este foart importanta diploma, cunosc pe cineva care stie meserie si nu a fost primit la o multinationala din cauza lipsei facultatii.
Este o agentie cu doi angajati legal, si 4 eram ilegal. Proiectele mele s-au vandut cu 900-1000 de euro (chiar eu am tiparit chitanta). Agentia are monopol pe orasul meu, fiind un oras mic. Am facut scandal patronului si mi-am dat "demisia". Nu am semnat nici un contract, am lucrat timp de 6 luni fara contract, am stat si peste program 3-4 ore zilnic, deoarece imi placea ce faceam, fara sa fiu platit.
Deci firma aia face ilegalitati oricum, iar asta trebuia sa-ti dea de gandit de la inceput, ca nu-ti vei primii tu partea, odata ce sefii tai aveau atata personal ilegal acolo. Cum crezi ca te-au platit amaratul ala de salariu timp de 6 luni?
Daca te-a incantat castigurile ilegale, uite ca ai furat-o urat.
Nu-i nimic, asa inveti sa respecti legea, daca aveai contract legal de munca, acum puteai sa-l dai in judecata.
Anonim240 întreabă: