Să te stabilești într-o chirie vrei să spui. Doar nu crezi că o să lucrezi 2 ani un UK si o să-ți iei apartament și mașină și casă de vacanță?
Ai un salariu pe care îl ia un muncitor într-o fabrică de cherestea? Hai, că e un pic mai mare. Și chiar dacă cu puțin sau deloc, dacă zici tu, un muncitor în fabrică lucrează 12 ore pe zi. Sau în cazuri rare, 8. Dar ți se pare la fel să lucrezi într-o fabrică sau să stai la o catedră și să predai niște lucruri pe care le-ai învățat, maxim 5 ore pe zi? Și chiar dacă ai 8 ore pe zi, asta nu se întâmplă toată săptămâna. Să nu mai vorbim de pauze. Câte ai tu și câte pauze au ei?
Câte zile de concediu ai avea tu, ca profesor? Vară, iarnă, intersemestrială, paști. Și mai sunt, dar le-am zis doar pe alea mai mari.
Chestia cu "profesorii ar trebui plătiti mai bine" e fumată deja. Le ajunge, oricum nu învață nimeni nimic folositor în liceu.
Profesor debutant, eh.
Unde te grăbești așa? Ia-o încet, ajungi până la doctorat, iar salariul tău o să fie destul de bun. Ești românul tipic după ce termină liceul, așteaptă să curgă banii.
Nu i adevarat, doar ca, gândesc pe viitor, nu vreau sa îmi irosesc niște ani din viață așa degeaba, după care sa am un salar pe care îl ia un muncitor într-adevăr fabrica de cherestea!
Mă gândeam ca în timpul ăsta, pe care o sa treacă făcând facultatea, as fi putut sa mă stabilesc în UK.
În mare așa gândesc și eu, doar m-am gândit ca nu vreau sa îmi pierd niște ani din viață, ca după sa îmi pară rău