| Crisstine a întrebat:

Buna tuturor:* Am 19 ani, aproape 20, imi doresc foarte mult un loc de munca stabil si ma intrebam unde anume as putea incepe sa imi caut de munca, dat fiind faptul ca nu am mai muncit niciodata pana acum? Sunt la fac de limbi straine (engleza si italiana) engleza o vorbesc fara probleme si italiana un picut deci presupun ca ar trebui sa ma ajute la ceva.As vrea niste sfaturi ceva...si daca se poate fara glume proaste.Multumesc:*)

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Http://lmv.anofm.ro/ apesi in stanga pe bulina care corespunde cu judetul tau si acolo apar oferte de munca.

| dana85 a răspuns:

Oferte gasesti pe eJob, Bestjobs

| elasexygagica a răspuns:

Centura love struck cam pe acolo se duc toate fetele de la limbi strainelove strucklove strucklove struck le stiurolling on the floor

| Crisstine explică (pentru elasexygagica):

@elasexygagica Bai fetito tu esti retardata? La ce nickname ai cred ca mai degraba tie iti e locul pe centura.Fa omenirii un bine si dispari

| anutza a răspuns:

Cauta pe siturile de recrutare ejobs, bestjobs, hipo etc, mai gasesti si pe anuntu
Daca vrei un venit suplimentar eu inscriu reprezentanti Oriflame.

| produsecosmetice a răspuns:

Eu sunt reprezentanta la mai multe companii.Te poti inscrie pentru un venit suplimentar, ca reprezentant vanzari.Da-i add la id-ul beauty.secrets05 sau 0733809981 pentru detalii.:*

| emabrumareanu29 a răspuns:

Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.