Daca tot a ajuns in anul 3, sa se mai chinuie un picut si sa o termine, dupa aceea este libera sa faca ce vrea, sa faca o alta facultate, de ce nu...
De asemenea, de ce sa faci ceva sau sa nu faci ceva de "gura lumii"
Daca tot a ajuns pana in anul 3 e pacat sa renunte acum. Ar fi bine sa mai stea un an sa o termine apoi poate face a doua facultate daca vrea alt domeniu.
Sa termine facultatea și să se apuce de alta daca vrea ceva anume, oricum o plătește pe a2a
Sfatul meu este să termine ce a inceput.
Cunosc mai mulți oamenii maturi care au terminat trei facultăți și n-au nici un servici că sunt bătrăni să-i mai angajeze cineva.
Intrebarea e, vrea altceva in mod special? Că altfel dacă nu are o alta direcție măcar termina facultatea asta și are o diplomă.
Unii din noi nu suntem analfabeți funcționali
Daca facultatea e de 3 ani (deci e in ultimul an) sa o termine si sa isi ia licenta. Diploma aia nu e importanta daca o ai insa daca nu o ai s-ar putea sa iti para rau la un moment dat. Apoi se poate inscrie la un master undeva pe gustul ei.
Dacă îți arat contul bancar îți ia mintea razna
Mașina de la profil am vândut-o în 2018 "vărule", ești prea naiv pentru secolul ăsta
Să facă ce dorește și visează ea. E viața ei nu a celorlalți.
Se poate gândi însă doar la efortul depus, de până acum, adică dacă e în anul 3 ar mai avea puțin și termină, după ce termină ar avea o diplomă. Diploma aia valorează și nu prea.
Spre exemplu dacă ar avea un vis concret și ar avea și pașii de a ajunge acolo, poate diploma aia nu valorează, dar dacă nu are nimic concret în minte, mă refer fix acum în prezent, de ce să dea totuși cu piciorul la o diplomă.
Și să spunem spre exemplu iar că visul ăla se materializează într-o afacere bună, dar într-o bună zi dă faliment, diploma aia și poate și ceva experiență și în domeniul ăla, ar ajuta-o la ananghie.
Dar în final e viața ei și orice decizie ar lua, ar trebui să ia decizia ei, să știe că orice a ales, ea a ales. Altfel nu va trăi nici conștient și va tinde să de a vina mereu pe altcineva că a determinat-o să aleagă x sau y lucru.
Deci alegând ceva decis de ea, va fi mai conștientă de alegere și va deveni mai asumată în viață, oricare ar fi decizia ei.