Cu agent de turism SOMEZI! Toată lumea *( pana la 40 ani ) cam face rezervări pe platforme de specialitate *( booking, AirBnb!) Poate cei trecuți bine de 50-60 care nu le au cu tehnica merg la agenții sa vorbească fizic cu un agent!
Ca recepționer ai avea un program flexibil *( depinde de hotel ) sa îți faci și tu treburi personale sau poate alt job part-time pentru bani în plus
Da, acum am observat. Mersii că mi ai spus.
A 3 a variantă ar fi camerist. ( tot la hotel )
A 3 a variantă ar fi fost camerist. Doar că nu am trecut-o. Din din greșeală am trecut de 2 ori agent de turism...
Și eu am avut în gând ideea asta de agent de turism. Dar acum nu prea aș vrea pentru că nu se face mare lucru... Plus că poate nici nu aș învăța ceva. Dar, da e și variantă pe care ai spus-o tu.
Acum sunt între receptioner sau camerist.
Dintre acestea două aș alege și eu receptioner... Pentru că există mai multe avantaje.
Plus că se poate lucra de oriunde din țară, pentru că majoritatea oferă și cazare la hotel... Plus că prinzi mai multă "experiența" în domeniul respectiv...
În orice caz voi vorbi și cu profesorul de practică, atunci când va începe liceul, când va fi practică. Dar, acum am cerut niște păreri...
La un search pe cuvântul "receptioner " am dat de întrebarea ta, de aici și răspunsul târziu. Și eu caut informații despre recepționeri. Eu as zice ca postul de receptioner este cel mai ok, și ca statut social și ca munca. Ești solicitat psihic mai mult, și ca stai în picioare dar asta depinde de hotel ca nu peste tot este full și nu trebuie sa stai în picioare tot programul și este relativ un Job ok, oricum ca și camerista iei mai puțin și muncești și fizic, să muti mobila, stai aplecat sa faci curat etc. Trebuie cineva să facă și treaba asta, dar dacă iti place și recepția de ce sa nu alegi asta? Cum a mai zis cineva de agentul de turism, nu merita. Mergi pe receptioner! Bafta!