Un sfat:relatiile la distanţă nu sunt deloc ok.Pentru că:
1.In timp ce el iti zice ca te iubeste, poate e cu alta.
2. Poate sa fie un pedofil, care daca vede fete naive(nu te supara), le lucreaza cum vor ei.
3.Decat sa nu te vezi deloc cu el,mai bine fa-ti prieten din zona ta, e cel mai bine.
Am acumulat putina experienta cu asta, desi am 14 ani(sa nu crezi ca am facut-o.nu e adevarat, pur si simplu am avut si eu o relatie la distanta)...
Asa ca lasa-l.Si faptul ca te si vorbeste pe la spate.Scuze dar mi se pare o chestie de bun simt sa barfesti pe cineva la care zici la ca tii.O sa gasesti un baiat mai bun decat el.Doar ai rabdare
Nu trebuia sa-l minti dar na acum e prea tarziu. Eu ti-as zice sa-l lasi un pic si sa nu ii arati ca il iubesti sau ca ti la el. Si poate na atunci o sa vina el la tine. Daca te-a iubit nu se poate sa nu te mai iubeasca asa dintr-o data, dar daca nu te-a iubit asta e si poate acum nu mai tine deloc la tine mai ales ca l-ai mintit. Daca nu te-a iubit cu adevarat si daca acum nu-i mai pasa de tine eu zic s-o lasi balta. Bafta:*
Fii atenta.ca asa sunt si eu.de fapt.la noi e distanta de vreo 5 km.dar imi place la nebunie de 1 an.si stie asta.dar nu mi-a zis nimic! si eu sunt obsedata.si mi-e rusine sa-i zic ceva! sfatuieste-ma si tu!Dar eu iti zic.sa-ti ceri scuze.si sa-i spui in fata ca-l iubesti si gata!
Toni1p000 întreabă: