Bună.
La farmacie nu stai jos, ești activă!
www.alegefacultatea.ro
Succes pe mai departe!
Pa, pa.
Vrei sa stai la birou si eleganta si alegi farmacia? stii ca dupa ce termini farmacia iesi vanzator si stai in spatele unei tejghele nu?
oricum a iti alege facultatea dupa criiteriile tale e o mare greseala, facultatea o alegi dupa pasiunile tale, dupa ceea ce te pricepi nu dupa cum vrei sa fii imbracata cand o termini.
Mai am de învățat până să ajung eu la facultate încă patru ani, însă, aș putea să te ajut!
Am un verișor care a fost la un liceu de profil mate-info, și s-a îndreptat către facultatea de informatică din Iași!
Acum are un job destul de drăguț, și câștigă și bine!
Știu că are propriul birou, și în plus, este un job elegant; doar stă la calculator! Iar în timpul liber, în weekend-uri bănuiesc, șeful îi duce în multe locuri, pe banii firmei!
Daca îți place informatica, te duci la o facultate de profil. E o meserie dificila, facultatea tot dificila dar nu imposibila, dar vei lucra la birou.
Daca ai 17 ani si habar n-ai ce vrei sa faci cu viata ta, e rau. Insa niciodata nu e prea tarziu, nu?
Gaseste-ti pasiunea si urmeaz-o.
Birou si eleganta? ) Stai cat mai departe de domeniul medical...cat despre pile, nu tot ce zboara se manaca
O zi faina!
anonim_4396 întreabă: