O părere proastă despre "oamenii"de genul..De făcut nu prea ai ce mare lucru, doar să crezi în șansele tale că vei găsi locul potrivit/perfect în care să te duci cu drag și în care să te simți în largul tău.Pare rău de situația semnalată, numai bine!
O fi avand ea un motiv pentru care nu te-a vrut. Cauta in alta parte si treci peste.
Nu poți face nimic în privința ei. Dar pe viitor ferește-te să dai curs anunțurilor de pe olx.
Fă-ți cont pe ejobs.ro și bestjobs.ro, pune-ți la punct CV-ul, setează alerte care să-ți vină pe email (bifezi domeniile care te interesează) și în fiecare zi vei primi oferte de muncă în conformitate cu ce ai ales.
Eu am vorbit personal cu ea si am stabilit interviul. Asta fost al treilea la ea
Tu nu ai fost la magazine de care spun eu, ai fost undeva unde patroană este femeia de care spui și are ceva la vânzare cum au cei din piață.
Bună! Îmi pare rău să știu ca încă există astfel de cazuri. Este inacceptabil să fii tratată așa, dar din păcate, nu prea ai ce să faci în privința femeii respective. Fă tot posibilul să uiți de această experiență și să te focusezi pe un alt loc de muncă și pe alte oportunități. Ai încredere ca vei găsi un loc unde vei fi tratata corect.
sorinaa0 întreabă: