| Caty122 a întrebat:

Buna ziua! Am depus cv-ul meu la un anunț de angajare pe olx, la un stand de argintarie iar femeia respectivă mi-a stabilit ora pentru un interviu. A doua zi cand ne-am vazut, fara sa mai discutam ceva a zis "Nu am ce sa fac cu tine" din motiv ca sunt mică de înălțime, avand 1.50 la 20 de ani. Am zis ok, si am continuat sa imi caut in alta parte. Acum câteva zile iar a pus un anunț la un alt magazin dar nu cu numele si fața ei în poza. Am depus cv-ul si acolo neștiind ca tot ea e si m-a sunat pentru interviu, a doua zi am ajuns in fata locului si ea nu era acolo, am sunat-o si mi-a zis sa o astept 15 minute pana vine ea, iar cand ne-am întâlnit pentru asa zisul interviu ne-am dat seama ca noi am mai discutat si tot ea m-a chemat la un inca interviu la care tot nu a venit, tot mi-a spus sa o astept si la câteva minute a trimis o angajata de al ei sa îmi spună ca nu ma acceptă! Eu fac naveta nu mi se pare normal asa ceva, e o nesimțire curată. Ce părere aveți si ce pot face in cazul asta?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la magazine alimentare și întrebi dacă au nevoie de angajați.

| Caty122 explică (pentru anonim_4396):

Eu am vorbit personal cu ea si am stabilit interviul. Asta fost al treilea la ea

| adryang78 a răspuns:

Nu poți face nimic în privința ei. Dar pe viitor ferește-te să dai curs anunțurilor de pe olx.
Fă-ți cont pe ejobs.ro și bestjobs.ro, pune-ți la punct CV-ul, setează alerte care să-ți vină pe email (bifezi domeniile care te interesează) și în fiecare zi vei primi oferte de muncă în conformitate cu ce ai ales.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Caty122):

Tu nu ai fost la magazine de care spun eu, ai fost undeva unde patroană este femeia de care spui și are ceva la vânzare cum au cei din piață.

| StoicAnalysis a răspuns:

O fi avand ea un motiv pentru care nu te-a vrut. Cauta in alta parte si treci peste.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Îmi pare rău să știu ca încă există astfel de cazuri. Este inacceptabil să fii tratată așa, dar din păcate, nu prea ai ce să faci în privința femeii respective. Fă tot posibilul să uiți de această experiență și să te focusezi pe un alt loc de muncă și pe alte oportunități. Ai încredere ca vei găsi un loc unde vei fi tratata corect.

| ReddY25 a răspuns:

O părere proastă despre "oamenii"de genul..De făcut nu prea ai ce mare lucru, doar să crezi în șansele tale că vei găsi locul potrivit/perfect în care să te duci cu drag și în care să te simți în largul tău.Pare rău de situația semnalată, numai bine! happy