Foarte simplu:
- Bună ziua!
- Bună ziua!
- Sunt nepotul deputatului XYZ și vreau să ocup un post de economist in cadrul direcției generale de asistență socială și protecția copilului.
- Bine ați venit în cadrul colectivului nostru.
Ti-ai facut ceva dusmani nu gluma, e al treilea pe care il vad ca te injura, cont facut azi
E acelasi sistem comunist de dinainte de 89, e foarte greu sa iti faci loc fara pile, chiar as putea spune imposibil, dar tu incearca dupa sa nu zici ca am fost noi niste oameni rai care te-am dat inapoi.
Pai e acelasi retardat, care isi face zilnic conturi noi si are aceeasi abordare!
gunoiul asta m-a blocat direct, cand ma uit la cine ma ignora era acest infect @ UtilizatorulAnonimat, nu avea inca nimic postat, zic ma cine m-a blocat chiar fara motiv desi nu am schimbat nicio replica...ce sa vezi era acest retardat caruia nu i-a placut ieri ca m-am luat de el, si azi cu alt cont a stiu sa ma blocheze ca sa scape de o potentiala amenintare!
apropo de faptul ca vorbisem noi ca unii scriu de la psihiatrie, uite la copilul asta atomic el este unul dintre cazuri
el e ala care intreba daca demonii sunt pufosi si cum sa il cunoasca pe lucifer in iad!
Nu te mai consuma atat, ignora-i, daca te vad ca te consumi de aia fac asa.
Nu ma consum sa stii, ca eu retarzii ii consum la micul dejun, nici macar nu ma deranja cand pustiul atomic de care am zis lasa mesaje bolnave
ddyenutza întreabă: