Https://ziarulunirea.ro/......na-809200/
Nu este bataie pe locuri pentru ca multi, cand au auzit de problemele ruso-ukrayniene, si-au dat demisia.
Ok, și daca din oarecare cauza nu am noroc la prima sesiune, după cât timp este a 2a?
Total greșit și eronat! Problema demisiile este salariul de ****. informează-te din interior nu din ziare
Total eronat: si anterior "salariile" (nu stiu de unde ai auzit de salarii ca numai civilii au asa ceva! In armata sunt solde.) au fost mici dar era bataie pe locuri. Nu-i ciudat ca tocmai acum, cand M.Ap.N. a anuntat marirea soldelor, isi dau demisia in masa. Crede-ma, am 27 de ani de armata si la revolutie am vazut lasitatea romanilor in fata fricii de razboi. Am si facut un vlog despre asta. Daca vrei iti dau un link. Si spune-i cui n-a facut armata (eventual tie) sa se informeze din interior. Am 27 de ani de armata si 34 de ani de munca, banuiesc, mai mult decat anii tai de viata!
Nu se poate sti a doua sesiune. Au facut incorporari la diferite date. Nu mai este o regula.
Ok, dar nu trebuie sa aștept până la anul nu? pentru civili e odată pe an, dar dacă am picat odată se face de mai multe ori, nu?