| chineze13 a întrebat:

Tpu.Am si eu o intrebare, poate ma puteti lamuri. Faptele sunt urmatoarele, trebuia sa intru in licenta in sesiunea de toamna, insa nu reusesc sa promovez un examen din anul 2, ca atare, nu l-am promovat nici acum si nu am intrat in licenta.Tin sa mentionez ca doar acest examen il mai am si ma tine pe loc.Ce se intampla acum? Trebuie sa ma reinmatriculez? Sa iau an in extensie? Ce se intampla cu lucrarea mea de licenta? Lucrarea mea este gata din luna mai si chiar e un subiect interesant.Voi ramane la acelasi profesor si aceeasi disciplina si la anul? Va ramane acelasi subiect sau va trebui sa fac alta lucrare? Multumesc

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Trebuie sa astepti pana cand cei din anul 2 vor da examenul pe care tu l-ai picat. Daca esti pregatit/a, poti merge acum in toamna cand se dau restanele. Este greu de crezut ca un profesor a acceptat sa-ti fie indrumator pentru o lucrare de licenta, fara ca tu sa situatia scolara incheiata cu succes.

| chineze13 explică (pentru neutrino):

Noua ni s-a spus sa ne alegem indrumatorii inca din anul 3, facultatea fiind de 4 ani.Am reusit sa dau de profesor si m-a lamurit el.Multumesc de raspuns