Poti lucra in orice domeniu de acasa. Majoritatea companiilor au job-uri remote in Romania, sau macar hibrid. Gandeste-te ce job-uri care necesita Photoshop te intereseaza (de exemplu ceva in digital marketing) si dupa cauta-le pe Linkedin Jobs, e jobs, best jobs, sau direct pe Google.
Daca vrei sa lucrezi ca si PFA, poti pe upwork, fiverr, etc. Fa-ti un portofoliu, fa-ti niste reclama, atrage niste clienti...networking... etc
Pai esti baiat sau esti fata? Bine, putin relevant. Legat de Photoshop si altele conexe, sunt tone de chestii de facut. Site-urile gen Fiver si altele nu prea le recomand, nu merita timpul irosit. Ai un portofoliu pe undeva? Lasa-mi un mesaj in privat, am putea sa detaliem una-alta.
Posibil sa am ceva ponturi, chiar proiecte pentru tine. Nu e nimic secret/dubios. Nu ai zis nici citi ani ai, ca sub 18 ar putea fi problematic in legatura cu platile si eventualele contracte.
Mi-ai trimis cerere? Fiindcă am primit o cerere de prietenie și nu știu cine e...
Da, vezi ca ti-am trimis si mesaj. Hint: nu sunt GabiDumitrescu pe Instagram.
Poti munci ca multe online
De exemplu eu ma ocup cu Bug Bounty Hunting unde tu trebuie sa gasesti anumite bug-uri pe site-ul unei companii.
Te poti ocupa cu multe, de exemplu poti lucra ca Freelancer pe Fiverr unde poti sa iti creezi un gig unde sa scrii ca titlu ca editezi poze in Photoshop.
Mult succes!
ASERT întreabă: