Cand oameni ca tine o sa invete sa taca si oameni ca mine sa nu le mai pese ca nu taci
Ma sincer acum eu nu am mai vazut atata prostie ca acilea .
1.De unde a-ti ajuns voi la concluzia ca daca se schimba polaritatea pamantului va fi sfarsitul lumii...pamantul isi schimba deja polaritatea prin cresterea caldurii...prin schimbarea polaritati se schimba doar axa pamantului adica clima in Nord o sa fie ca si in Sud si viceversa.
2.Gaura Neagra Oo... o gaura neagra se formeaza cand se unesc 2 stele (cum ar fi soarele) tera la voi ii stea?
3. Sfarsitul lumii o sa fie peste 5 miliarde de ani din cauza expansiunii mare a soarele datorata faptului ca soarele va ramane fara sursa sa de arde (Hidrogen).
Nu mai fugiti si voi de la orele de fizica si mai dati si voi un ochi printr-o revista de stiinte sau pe la TV nu doar clubu.
Nimeni nu stie cand va fi Sfarsitul Lumii.Asta doar Dumnezeu o stie. Dar pana la Sfarsitul Lumii, ar trebui sa incercam sa fim mai CREDINCIOSI si sa RESPECTAM cele 10 Porunci spre binele nostru.Ar trebui sa ii multumim lui Dumnezeu pentru cea ce a facut pentru noi. Un important sfat ar fi acela ca pe Dumnezeu trebuie sa il iubim mai mult decat orice pe lumea asta, fara exceptie nici pe parinti nu trebuie sa ii iubim mai mult decat pe DUMNEZEU! Cand zic asta imi amintesc ca cineva caruia i-am spus asta mi-a raspuns in felul urmator: Si daca parintii mei mor ce bine imi poate face Dumnezeu? Ei bine Dumnezeu ne poate ajuta in acest caz! (de la Andreea Ioana Niculae-11 ani)
Recent, pe planeta jupiter sau descoperit doua pete rosii, de dimensiuni gigantice, fiecare pata fiind de cinci pana la zece ori mai mare decat suprafata terrei. Stiind faptul ca jupiter e singura planeta care produce in interioru sau reactii termonucleare, oamenii de stiinta sunt de parere ca nu peste mult timp se v-a produce o explozie care ar fi de dimensiuni apocaliptice