1, 40 in testul initial de anul trecut
Eram pe a-7-a, dar nu am mai retinut nimic de pe a-6-a
Deci, cred ca iti dai seama ce mult iubesc matematica, pentru. mine e un univers tot paralel
Eu una urask mate.nu-mi place deloc.momentan cea mai mica dar si cea mai mare este 9...nu am niciun 10.cred ca cea mai mica nota a mea va fi cea de la teza
(((... funda?
Cea mai mica nota era 3! asta pentru ca nu eram cuminte si ma scotea la tabla, imi dadea un carnat de 1 m sa-l rezolv si evident, nu puteam ce nota? 3
Dar nu ma suparam deloc, nu era primul si nici ultimul, n-aveam treaba ma salva concursu CANGURUL
Eram la generala si ne dadea mancare aia lapte si cu nhuj ce bagheta de paine. ce-mi trece intr-o zi prin cap? sa sterg tabla cu lapte chiar inaintea orei de matematica vine doamna scrie asa trala la bl bl si intr-un anume loc nu mai scria ce e aici ma?
pai sa vedeti doamna ca el a sters tabla cu lapte (recte eu) si m-a scos la tabla ca sa fac eu la tabla
)
mi-a dat 2 exercitii.
stii sa le faci?
nu!
treci la loc 3 da ce eu stau sa ma joc aici
Florynna vezi ca v-a se scrie legat deoarece are valoare de viitor.
Maine ne aduce lucrarile, sper sa iau 6, m-am incurcat cam mult, dar viata merge mai departe.
Mie nu imi prea place matematica dar am note bune cea mai mica nota a mea a fost doar la mate. este nota 7
Pai eu in clasa 5a am fost singura fata(nu baiat) din acel an cu nota 10 la mate in a sasea 8 iar anul asta 8
Voi nu aveti nota mea mie profu mi-a dat 11 a zis ca ma lasa pe mine /sa predau la ce bine stiu mateeee de fapt am 6
)