| coadadematura a întrebat:

Care sunt conditiile pentru a deveni sofer bolt? Varsta minima/ani experienta, documente etc.?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gata, ti-a trecut oful cu Arhitectura navala? Parca spuneai ca te-ai inscris acolo...
Acum ai dat-o naibii de scoala, ca sa te faci sofer la bolt?

| coadadematura explică (pentru Violleta2022):

Vad ca tie inca nu ti-a trecut ciclul. Esti non-stop pe roșu. Nasol. Invata-te sa te comporti in societate. Nu stiu daca te suporta cineva cu comportamentul asta

| Andrei0003 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce e cu figurile astea? Nu ajunge că dai răspunsuri de pomană doar ca să răspunzi la cât mai multe întrebări (să ai statistici bune la profil sau știi tu mai bine de ce). Ajuți de rupi doamna Violeta, antreprenoare, multicalificată și pricepută în toate. ( mă îndoiesc că o persoană așa de succes își petrece ziua pe TPU explicând unor niște copii de 11 ani de ce nu e bine să bage puța în scurgere sau mai știu eu ce faci tu...)

| Andrei0003 a răspuns (pentru Andrei0003):

Fără niște*

| coadadematura explică (pentru Andrei0003):

Doamne ce o urasc pe violleta asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei0003):

Credeam ca intelegi sarcasmul, odata ce-l folosesti des pe TPU... altii nu au voie sa-l foloseasca?

| Violleta2022 a răspuns (pentru coadadematura):

Ar trebuii sa te urasti pe tine, cand minti si esti prins cu minciuna ...ca asta iti va afecta teribil viata, in viitor.

| Andrei0003 a răspuns (pentru Violleta2022):

Atunci văd că ești foarte glumeață în permanență, dar aici nu e grup de stand-up pe Facebook, e TPU. Văd că apărarea ta e să-mi marchezi răspunsul că nefolositor, m-ai terminat, bravo Vio, îmi e rușine să mai ies din casă, m-ai distrus.