| Alex8080 a întrebat:

Cat castiga un om cu salariu minim pe economie intr-o zi?

92 răspunsuri:
| MorcovMajestic a răspuns (pentru darrio2007):

La primul lui loc de munca o sa isi ia șocul vieții. Depresie direct

| MorcovMajestic a răspuns:

Cand o sa iesi din sat o sa ai un soc rolling on the floor pana atunci probabil te platesc aia cu alune si ai impresia ca aia sunt bani reali
Cand o sa vezi prima bancnota o sa zici ca l-ai vazut pe dumnezeu rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Da, că depresia văd că e la modă, cănd cei tinuti in puf dau de greu.
Sunt destule intrebari pe TPU legat de asta.

| 1234568807 a răspuns (pentru darrio2007):

Pai are scoala vietii, ce ii mai trebuie laughing

Răspuns utilizator avertizat
| MorcovMajestic a răspuns (pentru Alex8080):

Pai te cred ca ai 50 de bani si nepoata mea are pentru pufuleti zilnic rolling on the floor daca munceai nu aveai timp de TPU si Facebook
nu am Facebook ca am afaceri de condus TPU e singura mea distractie media rolling on the floor
mizerie de oras plin de cocalari dar toti va mutati aici sa scapati de saracie rolling on the floor
te asteptam cand faci 18 ani si te saturi de pufuleti doar ca vezi ca fara master tot la munca de jos ajungi sper ca ai parinti milosi sa te sustina inca 5 ani ca de munca nu te cred capabil rolling on the floor

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Alex8080):

Ai IQ mic pentru că ai impresia că poți minți cu nerușinare oameni în toată firea laughing. Hai, lasă trollul, fă ceva constructiv cu timpul tău liber ca să nu ajungi ceea ce critici.

Johnny Depp si ronaldo nu au facut munca la negru rolling on the floor ia arata-ne cum excelezi tu ca ronaldo in ceea ce faci. Da-ne un video cu tine tunzand iarba sa vedem cat de profi esti de te compari cu ronaldo rolling on the floor si sa vedem cat de apropiat esti fizic de johnny

Tu crezi ca am timp sa citesc romanele tale de somer rolling on the floor)))

Normal rolling on the floor asta e definitia trollului rolling on the floor doar ca TPU e calit cu asa ceva, nu ne mai impresioneaza nimic

Daca unu de 20 de ani are lamborghini, are doar pentru ca i-a pus mama si tata in traista rolling on the floor ceea ce e JENANT la orice varsta
Simt ca esti putin de o anumita etnie rolling on the floor

Niciun om cinstit nu are banii de lamborghini la 20 de ani, dar ce sa ii explici unui roma rolling on the floor))

Voi aveti mizeria in sange, orice numai sa nu munciti cinstit rolling on the floor
Tu esti genul de om care talhareste pentru 50 de lei

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă spun că salariul meu este de 617 lei pe oră. Lucrez 11 Ore pe zi. Adica 6787 pe zi. E Minimul meu
E De crezut?

| haileewatson a răspuns (pentru Alex8080):

Exista oameni care nu au calificari, educatie sau posibilitatile necesare ca sa gaseasca un loc de munca mai bine platit. Un oras mare din Romania este complet DIFERIT fata de un orasel, din punct de vedere al pietei muncii

Adevarul doare rolling on the floor

| Drimmero a răspuns:

Ronaldo a depasit miliardul de euro ca avere si continua sa faca bani, omul a produs si a fost ani buni la cel mai inalt nivel in fotbal, a depasit recorduri dupa recorduri, o masinarie de goluri. Dar tu nu ai cum sa te compari cu Ronaldo sau Deep, astia sunt legende in domeniile lor.

| Roger645 a răspuns (pentru Alex8080):

Foarte laudabil. Cati elevi de la tine din clasa sunt asa?

| Drimmero a răspuns (pentru Alex8080):

Trebuie sa te duca capul si sa fii bun in ceea ce faci ca sa produci, atat Ronaldo cat si Deep au excelat in domeniul lor si acum aduna roadele muncii lor. Ronaldo a fost sarac cand era copil si isi dorea sa aiba o masina foarte luxoasa si toti radeaua de el ca e un visator si ca nu o sa ajunga niciodata sus, asta l-a motivat si mai tare iar acum se uita de sus la toti aia care au ras de el, nu a excelat in scoala, nici nu a avut nevoie de ea, e miliardar si asta nu doar din fotbal, din fotbal a strans sume considerabile dar are N afaceri de unde produce bani, e unul dintre cei mai importanti oameni ai planetei cu alte cuvinte, asta e mai important si decat multi presedinti. Sportul e acel loc unde exista acei 1% oameni care sunt cei mai buni la ceea ce fac, iar roadele talentului si muncii lor inseamna bani, faima, etc.

| Roger645 a răspuns:

Vreo 2000 lei net+ bonuri, la paza. Si le convine. Lucreaza 1 zi din 3 ( 24 cu 48). Mai pazesc, mai se plimba, mai dorm. Nu vor altceva, ca au animale si gospodarie acasa la tara. Sunt multumiti, nu vor altceva nici in tara, nici in strainatate.

| ReddY25 a răspuns:

A devenit viral subiectul.

| 1234568807 a răspuns:

Se vede ca esti doar un copil care viseaza cai verzi pe pereti, daca chiar ai 19 ani ar fi trebuit sa gandesti mai matur, dar tu ai gandirea unui copil de 10 ani, normal ca visezi si razi de altii care au salariu mic dar ei macar muncesc, nu stau pe spinarea lu maicasa si lu taicasu si fac fite pe TPU, odata si odata parintii tai nu o sa mai fie, si sa te vad atunci, ca de la vise cu lamborghini o sa ajungi la vise cu o paine si un pateu laughing

| 1234568807 a răspuns:

In primul rand asa sa vorbesti cu mama ta nu cu mine, ca eu nu te-am injurat de morti pe tine, si in al doilea rand tu nici macar nu ai terminat liceul inca dar visezi cai verzi pe pereti, atata timp cat stai in casa mamei ta si lu tactu si te intretin ei, nu mai comenta aiurea de cei care muncesc si isi castiga singuri existenta, am vazut tot ce ai comentat mai sus si imi dau seama ca nu ai o doaga de minte dar ai fite cu tona, ce ziceai tu de garsoniera aia cu rate pe 30 de ani? Tu in momentu de fata nici o chirie nu iti permiti dar faci atatea figuri de nu pot sa imi dau seama de unde atatea aere pe tine

| 1234568807 a răspuns:

Ce repede ai sters raspunsul, ai realizat si tu ca esti patetic ca ai atatea fite degeaba avand in vedere ca tu depinzi de maicata si taicatu laughing

| AVAAVA a răspuns:

Puțin, foarte puțin.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Alex8080):

"Hodorogii" aia au muncit la viata lor si au dreptul la o pensie. In toata lumea este la fel. Si daca nu-ti plac "hodorogii" sa dea Dumnezeu sa nu apuci sa fii numit "hodorog"!

Întrebări similare