Bună.
Pentru sănătatea organismului, este suficient o linguriță de ulei de măsline, zilnic, dimineața.
Pentru voce trebuie să bei ouă crude, recomandate ar fi și cele prepeliță dacă ești răgușită.
Vocea o poți forma prin multe vocalize!
Pa, pa.
Inseamna ca trebuie sa beau si eu niste ulei de masline poate ma fac cantaret Nu am mai auzit asa ceva in 33 de ani ai mei, da cine stie in Romania totul e posibil
Buna fetito daca vrei sa vomiti tot ce ai manacat toata viata atunci bea o sticla dar o sticla mare raw de tot! deci nu incerca!
Pai in fiecare zi cate putin timp de cateva luni te vei obisnui asa am auzit si eu
Salut cu uleiul de masline dureaza aproape 6 luni pana sa ai voce pe zi trebuie sa bei 1 litru si jumatate.Succes
O lingura dimineata pe stomacul gol-ulei de masline virgin extra-are multe efecte benefice(nu am probat). spaniolii pun dimineata ulei pe painea prajita(mic dejun).
3 litri pe zi si cate un cofrag de oua, asta iti face vocea ca a lui Celine Dion
Nu am auzit de asa ceva.
Pai gandeste mai fata ca asa toti am fi cantareti.Ce naiba?
Pe cind eram in armata la inceput, ca o gluma, ni se zicea ca mai avem de baut o cisterna de ceai pina la liberare. Nu vreau sa fiu rautacios spunind ca trebuie sa bei o cisterna de ulei de masline, dar poti sa bei chiar si atit si tot sa nu se intimple nimic daca nu ti-ai exersat vocea, ceea ce presupune multa munca.
Stiu ca suna ridicol, dar majoritatea canteretelor mananca macaroane pentru mentinerea vocii.
Cate oua crude trebuie sa beau ca sa am o voce ca a lui selena gomez?
Sincer eu doar ce am baut un ou crud dar am dat la o parte chestia aia transparenta pentru ca prima data am vomitat de la chestia aia deci am baut doar galbenusul. Scarbos este dar ma si ajutat :* Am sa incep sa beau si ulei de masline daca tot e bun si ala)