| Ania_3910 a întrebat:

Cat ulei de masline trebuie sa beu ca sa am voce? FUNDA

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru sănătatea organismului, este suficient o linguriță de ulei de măsline, zilnic, dimineața.
Pentru voce trebuie să bei ouă crude, recomandate ar fi și cele prepeliță dacă ești răgușită.
Vocea o poți forma prin multe vocalize!
Pa, pa.

15 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa beau si eu niste ulei de masline poate ma fac cantaret happy Nu am mai auzit asa ceva in 33 de ani ai mei, da cine stie in Romania totul e posibil happy

| Userrr a răspuns:

Nu trebuie ulei de masline.

| Georgel_8123 a răspuns:

Buna fetito daca vrei sa vomiti tot ce ai manacat toata viata atunci bea o sticla dar o sticla mare raw de tot! deci nu incerca!

| YourEternalLove a răspuns:

Pai in fiecare zi cate putin timp de cateva luni te vei obisnui asa am auzit si eu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ania,nu-i asculta! Sunt rautaciosi. 1 litru pe zi timp de o saptamana(cel putin asa face Beyonce o data pe luna).

| StoicaAndi a răspuns:

Salut cu uleiul de masline dureaza aproape 6 luni pana sa ai voce pe zi trebuie sa bei 1 litru si jumatate.Succes

| coliflor a răspuns:

O lingura dimineata pe stomacul gol-ulei de masline virgin extra-are multe efecte benefice(nu am probat). spaniolii pun dimineata ulei pe painea prajita(mic dejun).

| georgetzop a răspuns:

3 litri pe zi si cate un cofrag de oua, asta iti face vocea ca a lui Celine Dion

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Extra virgin. Dar nu ulei trebuie pentru. voce ci galbenus de ou.

| Nymphetamine a răspuns:

Nu am auzit de asa ceva. laughing

Pai gandeste mai fata ca asa toti am fi cantareti.Ce naiba?

| cristi202 a răspuns:

Pe cind eram in armata la inceput, ca o gluma, ni se zicea ca mai avem de baut o cisterna de ceai pina la liberare. Nu vreau sa fiu rautacios spunind ca trebuie sa bei o cisterna de ulei de maslinehappy, dar poti sa bei chiar si atit si tot sa nu se intimple nimic daca nu ti-ai exersat vocea, ceea ce presupune multa munca.

| Antonia_6316 a răspuns:

Stiu ca suna ridicol, dar majoritatea canteretelor mananca macaroane pentru mentinerea vocii.

| crisza a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Cate oua crude trebuie sa beau ca sa am o voce ca a lui selena gomez?

| farytale23 a răspuns:

Sincer eu doar ce am baut un ou crud dar am dat la o parte chestia aia transparenta pentru ca prima data am vomitat de la chestia aia deci am baut doar galbenusul. Scarbos este dar ma si ajutatwinking :* Am sa incep sa beau si ulei de masline daca tot e bun si alalaughing)