De ce vrei sa devi expert TPU? Vrei cumva sa ne impresionezi? Eu unul nu cred ca ne trebuiesc anumite fundite ca sa devenim experti, poti da doar raspunsuri bune, raluca decide daca devi sau nu.''asa cred''
Nu trebuie neaparat sa ai multe fundite Conteaza sa intri si mai des, sa ai raspusuri bune...
Trebuie sa dai raspunsuri inteligente si folositoare daca vrei sa devii expert TPU! Succes!
Nu funditele conteaza pentru a deveni expert. Conteaza raspunsurile, inteligente si folositoare. Trebuie sa ai minim 600 de raspunsuri. De obicei expertii sunt propusi de ceilalti useri la cererea Ralucai.
Xeon, nu fi rau... mihaella a pus doar o simpla intrebare si este de datoria ceor care stiu raspunsul sa i se raspunda intr-o mainera eleganta.
100 parca. succes. pentru. a le avea trebuie sa te straduiesti sa raspunzi cat mai bine la toate intrebarile
Pentru mine sincer este o placere sa ajut si sper sa si pot este o onoara sa fiu alaturi de voi toti. Sunteti super si nu-mi doresc mai mult. felicitari dragi mei.
secrets întreabă: