Teoretic 2 dar nu ar avea rost sa repeți mai mult de atât, adică e pierdere de timp și înseamnă ca nu ești făcut pentru asta și ca nu ai nicio șansa sincer...
In urma acestui raspuns cred ca ai putea spune si ceva incurajator, macar sa nu raman asa in pom cu asta...ar fi ideal
Dacă ești in situația asta... dacă repeți anul 1 sau 2 de doua ori atunci chiar nu cred ca asta e drumul tău. Adică intr-adevăr e grea facultatea, dar nu imposibila. Având atât de multe șanse nu văd cum ai putea sa o scoți la capăt dacă ai avut 2 ani in care ai putut sa repeți examenele si sa înveți și totuși nu ai făcut asta. Te minți singur, nu e drumul tău și gata, nu e decât o pierdere de timp și un stres foarte mare.
Dar dacă repeți anul 4, 5 sau 6 atunci e de înțeles, poate a fost o greșeala pe moment și nu ai mai făcut fata. Repeți 1 an sau 2 ca sa nu dai cu piciorul la atâția ani de facultate din spate.
Nu ești singura in situația de a repeta, dar tu decizi dacă meriți sa te agăți in continuare de facultatea aia sau sa te reprofileze, ca poate nu îți place. Sunt o grămada de oameni care au făcut o facultate și după s-au reprofilat pentru ca nu le plăcea si nu se identificau cu acea meserie. Mai bine sa îți dai seama de Acum. Sa nu te chinui degeaba.
Sunt curioasa, tu cu ce te ocupi si de ce iti place ceea ce faci?
Nu imi place dar nici nu imi displace si deci ma straduiesc...
andreea_1536 întreabă:
thegodfather12 întreabă:
BitchInRedDress întreabă: